Betingelser - fragt

BETINGELSER - FRAGT - RETUR

BETINGELSER

Når du handler på albastuff.dk accepterer du samtidigt nedenstående betingelser.

 

BETALING

Der betales med bank overførsel til Danske Bank eller med Mobile Pay eller Swipp. Efter din ordre er modtaget vil du modtage en mail med nærmere betalingsoplysninger. Alle priser er angivet i danske kroner/dkk, inklusiv 25 % moms.

 

LEVERING

Ordre afgivet på hverdage inden kl. 12 vil så vidt muligt blive afsendt den efterfølgende hverdag. Såfremt dette ikke er muligt vil du blive kontaktet.

 

FORSENDELSE

Der sendes enten med GLS via Den Blå Avis fra 39,00 kr. (under 1 kg.), Postnord via Gul & Gratis fra 39,00 kr. (under 1 kg.) eller med DAO via Coolrunner fra 33,00 kr. (under 1 kg.). Disse sendes med forsikring og track & trace. Ønskes forsendelse med brev er det på eget ansvar. Ønsker du forsendelse til andre lande end Danmark, skriv på info@albastuff.dk så vi kan aftale nærmere.

 

RETURNERING AF VARER

Når du handler på albastuff.dk har du altid 14 dages fuld fortrydelsesret jf. dansk lovgivning. Varen skal returneres i samme stand, som du modtog den, og du skal selv afholde udgift til returporto.

 

Skriv på info@albastuff.dk for at få en returadresse. Skriv også inden varen returneres, så vi sikrer os, at vi er enige om sagen.

 

VÆRNETING OG LOVVALG

Enhver tvist mellem køber og albastuff.dk - herunder fortolkning af albastuff.dks handelsvilkår - afgøres af Sø- og Handelsretten i København i henhold til dansk lovgivning med dansk som gyldigt sprog.

 

 

 

 

 

 

 

AlbaStuff / Jægersborggade 46, st. /

2200 København N

CVR-nr. DK37420492 / Tlf. +45 3155 6006 / mail: info@albastuff.dk